Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Populariteit van Botox stijgt

Ook in Nederland wordt plastische chirurgie steeds populairder. Zo worden er tegenwoordig jaarlijks 100.000 cosmetische ingrepen in Nederland uitgevoerd. Wel is de kwaliteit niet in alle klinieken even goed en kan het wel eens voorkomen dat er was mis gaat tijdens de ingreep en het gewenste resultaat niet behaald wordt. Het kan dan wel eens voorkomen dat er een herstelingreep nodig is om toch het gewenste resultaat te behalen na de eerste mislukte ingreep. Niet alle cosmetische ingrepen worden uitgevoerd uit cosmetische beweegredenen, zo laten sommige mensen een cosmetische ingreep uitvoeren vanwege medische redenen. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan botox tegen hoofdpijn. Wanneer je zo een ingreep laat uitvoeren, wil je natuurlijk wel zeker weten dat dit niet zomaar misgaat. Het kiezen van een kliniek waar je dit gaat laten doen is dan ook een erg belangrijke keuze. Hieronder zal besproken worden hoe je een goede kliniek uit kan kiezen.

Ten eerste is het belangrijk dat je goed bedenkt wat je voor cosmetische ingreep wilt laten doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor botox in wangen. Maar ook hier kan veel in verschillen en dus moet je ook goed bedenken hoe dit er uit moet gaan zien en welke ingreep je hiervoor wil laten uitvoeren. Je zou er zoveel mogelijk informatie over moeten opzoeken zodat je erg goed op de hoogte bent van de ingreep en hier genoeg informatie over hebt gelezen. Wanneer je hier goed mee bezig bent geweest, kun je dit gaan bespreken met een plastische chirurg. Deze zal uitleg en advies geven en zal ook vertellen of het gewenste resultaat haalbaar is. De kliniek die wordt gekozen moet zorgzaam gebeuren. Zo is het belangrijk om ook hier veel informatie over in te winnen. Zo is het belangrijk om ervaringen van andere mensen te horen, te controleren of deze kliniek hoog aangeschreven staat en of de chirurgen de juiste papieren hier voor hebben. Hierna kun je een definitieve keuze maken.

 

Lola-Lou: Functioneel, mooi en maatschappelijk

Lingerie is iets wat niet in alle landen wordt gedragen. In Nederland is het niet meer uit de winkels en ook niet meer uit de samenleving weg te denken. Elke vrouw draagt wel wat onder haar kleding en dat vinden wij heel normaal. Het is ook wel onderdeel van onze beschaving.

Wij vinden het belangrijk dat lingerie goed moet zitten. Het is niet leuk om de hele dag in iets rond te lopen dat voor geen meter zit. En iets minder overdreven vinden wij het pre