Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Populariteit van Botox stijgt

Ook in Nederland wordt plastische chirurgie steeds populairder. Zo worden er tegenwoordig jaarlijks 100.000 cosmetische ingrepen in Nederland uitgevoerd. Wel is de kwaliteit niet in alle klinieken even goed en kan het wel eens voorkomen dat er was mis gaat tijdens de ingreep en het gewenste resultaat niet behaald wordt. Het kan dan wel eens voorkomen dat er een herstelingreep nodig is om toch het gewenste resultaat te behalen na de eerste mislukte ingreep. Niet alle cosmetische ingrepen worden uitgevoerd uit cosmetische beweegredenen, zo laten sommige mensen een cosmetische ingreep uitvoeren vanwege medische redenen. Hier kun je bijvoorbeeld denken aan botox tegen hoofdpijn. Wanneer je zo een ingreep laat uitvoeren, wil je natuurlijk wel zeker weten dat dit niet zomaar misgaat. Het kiezen van een kliniek waar je dit gaat laten doen is dan ook een erg belangrijke keuze. Hieronder zal besproken worden hoe je een goede kliniek uit kan kiezen.

Ten eerste is het belangrijk dat je goed bedenkt wat je voor cosmetische ingreep wilt laten doen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor botox in wangen. Maar ook hier kan veel in verschillen en dus moet je ook goed bedenken hoe dit er uit moet gaan zien en welke ingreep je hiervoor wil laten uitvoeren. Je zou er zoveel mogelijk informatie over moeten opzoeken zodat je erg goed op de hoogte bent van de ingreep en hier genoeg informatie over hebt gelezen. Wanneer je hier goed mee bezig bent geweest, kun je dit gaan bespreken met een plastische chirurg. Deze zal uitleg en advies geven en zal ook vertellen of het gewenste resultaat haalbaar is. De kliniek die wordt gekozen moet zorgzaam gebeuren. Zo is het belangrijk om ook hier veel informatie over in te winnen. Zo is het belangrijk om ervaringen van andere mensen te horen, te controleren of deze kliniek hoog aangeschreven staat en of de chirurgen de juiste papieren hier voor hebben. Hierna kun je een definitieve keuze maken.

 

Lola-Lou: Functioneel, mooi en maatschappelijk

Lingerie is iets wat niet in alle landen wordt gedragen. In Nederland is het niet meer uit de winkels en ook niet meer uit de samenleving weg te denken. Elke vrouw draagt wel wat onder haar kleding en dat vinden wij heel normaal. Het is ook wel onderdeel van onze beschaving.

Wij vinden het belangrijk dat lingerie goed moet zitten. Het is niet leuk om de hele dag in iets rond te lopen dat voor geen meter zit. En iets minder overdreven vinden wij het prettig als we niet in kleding rondlopen waar je bij elke stap aan moet denken. De lingerie die je aan hebt moet dus functioneel zijn.

Naast dat lingerie functioneel moet zijn, kijken wij ook naar het lingerie design. Zonder mooi design is het niet aantrekkelijk om lingerie te kopen. Misschien dat sommige lingerie sets er niet mooi uit hoeven te zien. Deze lingerie sets kun je dan dragen wanneer niemand ze hoeft te zien. Echter geldt dit niet voor alle lingerie sets. Voor een aantal lingerie sets is het wel belangrijk hoe ze eruit zien. Deze moeten er dus en leuk uit zien en ze moeten goed zitten.

Lingerie dat aan beide eisen voldoet kun je vinden op Lola-Lou.com. Elke vrouw kan dus terecht bij de producten van Lola-Lou. Naast persoonlijke voorkeur is er vaak ook een maatschappelijk aspect aan producten – wat mensen tegenwoordig steeds belangrijker vinden – en ook als je kijkt naar de maatschappelijke aspecten kun je bij Lola-Lou terecht. Want op Lola-Lou.com vind je niet alleen lingerie dat aan jou eisen voldoet – want er is voor iedere vrouw wel iets wat ze leuk vind – maar de producten van Lola-Lou zijn ook zonder kinderarbeid gemaakt. De producten van Lola-Lou zijn dus niet in lage lonen landen gemaakt, maar in Europa en zijn dus maatschappelijk verantwoordelijk geproduceerd.

Hoe koop je het juiste glijmiddel?

Glijmiddel bestaat er tegenwoordig in vele soorten en wordt gebruikt met verschillende doeleinden. Waar men vroeger dacht dat glijmiddel alleen in de gayscene nodig was, wordt het nu net zo vaak gebruikt bij heterokoppels en zelfs voor soloseks.

Waarom kopen mensen glijmiddel?

Glijmiddel is er allereerst voor bedoeld om de penetratie in de vagina of anus soepeler te maken. Een glijmiddel voorkomt schuren en dus scheurtjes in de vagina of anus. In tegenstelling tot de vagina wordt de anus niet natuurlijk vochtig en is glijmiddel een must. Maar soms kan het ook zijn dat de vagina om wat voor een reden dan ook niet vochtig genoeg wordt en dan is glijmiddel een goede oplossing. Gebruik je speeltjes? Dan doe je er ook verstandig aan daar wat glijmiddel op te smeren.

Glijmiddel kan ook gebruikt worden als vervanger van massageolie (maar let op: massageolie niet als glijmiddel!) of om een lekker smaakje toe te voegen aan orale seks.

Welke soorten zijn er?

Glijmiddelen zijn er onder andere op basis van water en siliconen. Het voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat deze langer vochtig blijft en erg zacht is. Het is daardoor wel wat lastiger schoon te maken. En je kunt deze niet gebruiken op siliconen speeltjes die ook siliconen bevatten. Bovendien zijn ze ook duurder.

Let op bij glijmiddelen op basis van olie. Deze kunnen namelijk het condoom aantasten waardoor je geen veilige seks meer hebt. Vaak zijn het de glijmiddelen met smaakjes die op basis van olie zijn gemaakt.

Een keuze maken

Hoe koop je dus het juiste glijmiddel? Door na te gaan waarvoor je het wilt gebruiken. Gaat het er om dat de seks soepeler verloopt zonder schuren, kun je kiezen voor een op basis van water of siliconen. Willen jullie vooral lekker spelen en zijn jullie bovendien getest op soa’s (met uiteraard een negatieve uitslag) en hoeven jullie niet per se een condoom te gebruiken? Dan kun je ook kiezen voor een glijmiddel op basis van olie, die dus gelijk ook voor een massage gebruikt kan worden. En wil je het ook nog eens kunnen gebruiken in combinatie met speeltjes? Dan is er een op basis van water altijd de veiligste keuze.